THC2022 -  L'únic campus on es respira handbol 24h al dia

del 3 al 9 de juliol
o del 10 al 16 de juliol

Al TotalHandballCamp aprendràs amb sessions de vídeo, conferències, formació específica, tècnica i tàctica, prevenció de lesions, embenats funcionals i molt més que aniràs  descobrint.

A més dels aspectes esportius, fomentarem la
transmissió de valors com l'esforç (motivació, perseverança i confiança), el respecte (tolerància, honestedat i l'empatia), el treball en equip (col. laboració i responsabilitat), humilitat (agraiment i esforç) i l'ambició (l'esperit de superació i compromís) que són la columna vertebral de tota la nostra tasca.

Podràs gaudir de
magnífiques instal·lacions, situades en el Pas de la Casa (Comú D'Encamp), un entorn natural incomparable, situat a 2000 metres sobre el nivell del mar. El Complex Esportiu Pas de la Casa ha estat el centre de formació per la preparació de l'últim Campionat d'Europa i el món de l'equip nacional francès d'handbol. Ens s'allotjarem a la LCBapartaments, empresa amb més de 30 anys d'experiència en el sector hoteler.


PREU i PAGAMENT

El preu de l'activitat és de 670€ (per setmana)

Haureu d’omplir el formulari de registre per fer la reserva de plaça.

Una vegada rebut el email de confirmació de la reserva d’acord el procés ha estat correcte, tindreu 4 dies per fer efectiu el primer pagament de 420€ al compte indicat en aquest email.
En un termini màxim de 5 dies després de enviar-nos el comprobant de pagament rebràs via correu electrònic la confirmació que ja tens una plaça totalment assegurada al TotalHandballCamp. En aquest mateix email també trobaràs la informació de com realitzar el pagament de la resta de la inscripció abans de l'inici de l'Campus.El nombre mínim de places per la realització del Campus es de 60, i el màxim de 75.

En el cas de que t'inscriguis als dos campus del THC (setmana del 3 al 9 de juliol + setmana del 10 al 16 de juliol) també tindràs inclòs l'allotjament i menjars del dia extra des del dinar del dia 9 fins l'esmorzar del 10, més una activitat per concretar.