top of page


Inscripció al THC 2024

del 30 de juny al 6 de juliol

o del 7 al 13 de juliol


 

Inscripcions obertes des a partir de l'1/01/2024

El preu total del TotalHandballCamp es de 720€ (per setmana),  inclou l’activitat, el transport des de Barcelona (anada i tornada), i allotjament en règim de pensió complerta.
 

Per inscriure't segueix aquest pasos:

1 - Omplir i enviar el formulari d'inscripció que trobaràs a continuació.

2 - Comprova el teu e-mail. Pocs minuts després d'enviar el formulari rebràs una autoresposta* per correu electrònic que t'indicarà que tens una plaça reservada** durant  5 dies, i on també trobaràs el número de compte bancari
on has de fer el primer pagament del TotalHandballCamp.


*Si no reps l’autoresposta revisa la carpeta spam (per si un cas) i si no el trobas, envía'ns un correu a totalhandballcamp@gmail.com i t'ajudarem a fer la inscripció.  


** Excepte si l’autoresposta  diu que el TotalHandballCamp està ple, en aquest cas et posarem en llista d’espera i si algú es dona de baixa et contactariem.

3 - Realitza el primer pagament de 500€ dins dels 5 dies següents i assegura't aixi la participació.

4 - Envian's a totalhandballcamp@gmail.com el justificant de pagament, i en un termini màxim de 5 dies rebràs via correu electrònic la confirmació que ja tens una plaça totalment assegurada al TotalHandballCamp (t
ingues en compte que la transferència bancària no és immediata, aquesta triga entre 3 i 5 dies a fer-se efectiva). En aquest mateix email també trobaràs la informació de com realitzar el pagament de la resta de la inscripció abans de l'inici de l'Campus.

El nombre mínim de places per la realització del Campus es de 60, i el màxim de 75.

En el cas de que t'inscriguis als dos campus del THC (setmana del 30 de juny al 6 de juliol + setmana del 7 al 13 de juliol) també tindràs inclòs l'allotjament i menjars del dia extra, més una activitat per concretar.

Inscripcions obertes des de l'1/01/2024

bottom of page