Inscripció al THC 2022

del 3 al 9 de juliol o del 10 al 16 de juliol


 

Inscripcions obertes a partir de l'1/01/2022

El preu total del TotalHandballCamp es de 670€ (per setmana),  inclou l’activitat, el transport des de Barcelona (anada i tornada), i allotjament en règim de pensió complerta.
 

Per inscriure't segueix aquest pasos:

1 - Omplir i enviar el formulari d'inscripció que trobaràs a continuació.

2 - Comprova el teu e-mail. Pocs minuts després d'enviar el formulari rebràs una autoresposta* per correu electrònic que t'indicarà que tens una plaça reservada** durant  4 dies, i on també trobaràs el número de compte bancari on has de fer el primer pagament del TotalHandballCamp.

3 - Realitza el primer pagament de 420€ dins dels 4 dies següents i assegura't aixi la participació.

4 - Envian's a totalhandballcamp@gmail.com el justificant de pagament, i en un termini màxim de 5 dies rebràs via correu electrònic la confirmació que ja tens una plaça totalment assegurada al TotalHandballCamp.
En aquest mateix email també trobaràs la informació de com realitzar el pagament de la resta de la inscripció abans de l'inici de l'Campus.

El nombre mínim de places per la realització del Campus es de 60, i el màxim de 75.

En el cas de que t'inscriguis als dos campus del THC (setmana del 3 al 9 de juliol + setmana del 10 al 16 de juliol) també tindràs inclòs l'allotjament i menjars del dia extra des del dinar del dia 9 fins al esmorzar del 10, més una activitat per concretar.


*Si no reps l’autoresposta envía'ns un correu a totalhandballcamp@gmail.com i t'ajudarem a fer la inscripció.  

** Excepte si l’autoresposta  confirma que el TotalHandballCamp està ple, en aquest cas et posarem en llista d’espera i si algú es dona de baixa et contactariem.

Inscripcions obertes a partir de l'1/01/2022