top of page

THC2024 -  L'únic campus on es respira handbol 24h al dia

del 30 de juny al 6 de juliol
o del 7 al 13 de juliol

Orientat a les categories infantil, cadet, juvenil i aleví de segon any (sempre que estiguin competint ja en categoria infantil). Al TotalHandballCamp aprendràs amb sessions de vídeo, conferències, formació específica, tècnica i tàctica, prevenció de lesions, embenats funcionals, i molt més.

A més dels aspectes esportius, fomentarem la
transmissió de valors com l'esforç (motivació, perseverança i confiança), el respecte (tolerància, honestedat i l'empatia), el treball en equip (col. laboració i responsabilitat), humilitat (agraiment i esforç) i l'ambició (l'esperit de superació i compromís) que són la columna vertebral de tota la nostra tasca.

Podràs gaudir de
magnífiques instal·lacions, situades en el Pas de la Casa (Comú D'Encamp), un entorn natural incomparable, situat a 2000 metres sobre el nivell del mar. El Complex Esportiu Pas de la Casa ha estat el centre de formació per la preparació de l'últim Campionat d'Europa i el món de l'equip nacional francès d'handbol. Ens s'allotjarem a la LCBapartaments, empresa amb més de 30 anys d'experiència en el sector hoteler.


PREU i PAGAMENT

El preu de l'activitat és de 720€ (per setmana)

Has d’omplir el formulari de registre per fer la reserva de plaça.

Un cop realitzada la sol·licitud d'inscripció rebràs un email de confirmació de la reserva. En els següents 5 dies hauràs de fer efectiu el primer pagament de 500€ al número de compte indicat en aquest email i enviar-nos el comprovant de pagament.

A partir del moment en què realitzis el pagament, en un termini màxim de 5 dies t'escriurem via email per a confirmar-te que tens una plaça assegurada en el TotalHandballCamp, tingues en compte que la transferència bancària no és immediata, aquesta triga entre 3 i 5 dies a fer-se efectiva. En aquest mateix email també trobaràs la informació de com realitzar el pagament de la resta de la inscripció abans de l'inici del Campus.


El nombre mínim de places per la realització del Campus es de 60, i el màxim de 75.

En el cas de que t'inscriguis als dos campus del THC (setmana del 2 al 8 de juliol + setmana del 9 al 15 de juliol) també tindràs inclòs l'allotjament i menjars del dia extra, més una activitat per concretar.

En el cas de voler cancel·lar la inscripció, si la cancel·lació es realitza per causa justificada o força major (lesió o malaltia) es retornarà íntegrament la inscripció. Si aquesta es realitza 15 dies abans de l'inici del campus es cobraran despeses de gestió. En el cas que la cancel·lació sigui per causa no justificada es reintegrarà el 50% de la inscripció.

bottom of page